Recent Posts

RECRUTĂM DJ SI PREZENTATORI

today27 mai 2022 81

Background
share close
 

Cautam DJ si prezentatori!

Radio Damici caută să-și extindă echipa actuală și caută DJ si prezentatori motivați, consacrați sau incepatori, care să se alăture mărcii noastre de radio. În mod ideal, trebuie sa veți cunoștințe bune de muzică începând cu anii 80,
prezentând muzică care sa cuprinda orice sub genul Italo Disco, Hi-Nrg sau 80’s Dance, precum și să fiți suficient de încrezător pentru a vorbi printr-un microfon, în special pentru a menține ascultătorii noștri conectați .
Oferim talentelor radio posibilitatea de a-și transmite emisiunea din studiou de aici, dîn Roeselare, Belgia sau de la distanță, dacă sunt mai departe, atâta timp cât aveti acces la un microfon compatibil, un laptop/PC și o conexiune stabilă la internet.
De asemenea, oferim software-ul pentru difuzare. Emisiunea poate fi in limba romana sau engleza!
** ATENTIE** – ACESTA ESTE UN ROL VOLUNTAR , cu cerința ca să rămâneți pentru un termen minim de 9 luni la noi și vi se oferă libertate creativă completă pentru a modela tipul de emisiune radio pe care doriți să-l faceți și să deveniți prezentatorul radio
care doriți să fiți, plus aveți ocazia de a reprezenta marca noastră pentru a acoperi orice evenimente relevante care ar putea fi de interes pentru ascultătorii nostrii.
Nu numai asta, dar veți putea folosi platforma noastră pentru a vă pune cariera in poziții avantajoase si construirea de relații cu sponsorii mărcii, oameni din industria muzicală, artisti, etc.
–- IMPORTANT –-
Pentru a aplica, vă rugăm să furnizați un scurt audio de 3 minute sau o demonstrație video de 2 minute
CONTACT: radio.damici@yahoo.com

 

Written by: damici

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


        Radio Damici © 2019 radio-damici.ro  
        functioneaza sub condiitile exprese ale
             UCMR-ADAUPFR  si CREDIDAM 

 

0%