Dan Damici

Dan Damici

Background

Cu o pasiune aprinsă pentru muzica Italo Disco, Dan Damici a creat Radio Damici în aprilie 2019, . Cu determinare și devotament, a dezvoltat și a gestionat acest post de radio într-un mod remarcabil.

La început, Dan a pornit cu puține cunoștințe tehnice, dar a învățat din mers și a investit timp și resurse pentru a dezvolta Radio Damici. Obiectivul lui a fost de a aduce în casele ascultătorilor sunetele fascinante și ritmuri vibrante ale muzicii Italo Disco.

Unul dintre aspectele remarcabile ale Radio Damici este selecția atentă a pieselor autentice Italo Disco. Dan a petrecut mult timp și efort în construirea unei biblioteci muzicale , astfel încât să ofere ascultătorilor o gamă largă de melodii captivante. Fiecare piesă a fost aleasă cu atenție pentru a crea o experiență autentică și memorabilă  la Radio Damici.

Radio Damici a devenit rapid un loc virtual unde pasionații de muzica Italo Disco se bucură de acest gen muzical. Datorită devotamentului și pasiunii lui Dan, postul de radio s-a transformat într-o comunitate iubită și apreciată. Fără voi, ascultătorii noștri, acest proiect nu ar fi luat amploare .

Mulțumim pentru sprijinul vostru continuu și pentru că faceți parte din comunitatea noastră de ascultători. Vă așteptăm la Radio Damici pentru a explora mai multe despre pasiunea și angajamentul lui Dan în aducerea muzicii Italo Disco în viețile noastre.

Rate it

AdminDan DamiciOwnerSound Designer

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%