Dan Damici

Background

Radio Damici – Pasiunea pentru muzica Italo Disco

Dan Damici a fondat Radio Damici în aprilie 2019, dedicându-se cu pasiune muzicii Italo Disco. Cu determinare și devotament, a dezvoltat și a gestionat acest post de radio într-un mod remarcabil.

La început, Dan a pornit cu puține cunoștințe tehnice, dar a învățat din mers și a investit timp și resurse pentru a dezvolta Radio Damici. Obiectivul său a fost de a aduce în casele ascultătorilor sunetele fascinante și ritmuri vibrante ale muzicii Italo Disco.

Unul dintre aspectele remarcabile ale Radio Damici este selecția atentă a pieselor autentice Italo Disco. Dan a petrecut mult timp și efort în construirea unei biblioteci muzicale, astfel încât să ofere ascultătorilor o gamă largă de melodii captivante. Fiecare piesă a fost aleasă cu atenție pentru a crea o experiență autentică și memorabilă la Radio Damici.

Radio Damici a devenit rapid un loc virtual unde pasionații de muzica Italo Disco se bucură de acest gen muzical. Datorită devotamentului și pasiunii lui Dan, postul de radio s-a transformat într-o comunitate iubită și apreciată. Fără voi, ascultătorii noștri, acest proiect nu ar fi luat amploare.

Mulțumim pentru sprijinul vostru continuu și pentru că faceți parte din comunitatea noastră de ascultători. Vă așteptăm la Radio Damici pentru a explora mai multe despre pasiunea și angajamentul lui Dan în aducerea muzicii Italo Disco în viețile noastre.


Dan Damici - Radio Damici


Radio Damici - studio

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%