Despre noi

Background

.Radio Italo Disco

Despre noi: Pasiune pentru  Italo Disco la Radio Damici

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre .

Suntem un Radio Italo Disco, asadar, bucurați-va de muzica Italo Disco non-stop. Nu conteaza momentul zilei sau locul în care vă aflați. La Radio Damici, suntem pasionați de ritmurile anilor ’80 și ne-am propus să aducem această pasiune în viața dumneavoastră.

Oferim o experiență muzicală autentică.

Suntem dedicați să promovăm genul Italo Disco și subgenurile sale! Italo Disco clasic si  New Generation, Synthpop, Hi NRG, Electropop, Italo Waves, Eurodisco și Eurobeat. În programele nocturne, puteti asculta hit-uri din anii ’80 și alte genuri muzicale, inclusiv Pop, Free Style, Soul și Funk.

La Radio Damici, ne preocupăm de calitatea

Streamingului nostru de muzică Italo Disco va ofera o experiență de ascultare de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți bucura de muzica noastră non-stop. Fără reclame si crainici. Suntem dedicați să vă oferim o atmosferă autentică de muzică Italo Disco, pentru a vă bucura la maximum.

Pe lângă experiența muzicală, vă invităm să vă alăturați comunității noastre în conversații animate și distractive în chatul nostru. Aici veți putea interacționa cu alți ascultători și cu membrii echipei noastre, împărtășind experiențe, discutând despre muzică Italo Disco și descoperind noi melodii și artiști.

Vă oferim, de asemenea, ocazia de a ne urmări în transmisiuni video live din studioul nostru, oferindu-vă un mod captivant de a vă conecta cu lumea muzicii Italo Disco.

Fi mereu la curent cu noutățile și evenimentele noastre Italo Disco.

Vă invităm să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook și să descărcați aplicația noastră pentru Android. Astfel, veți putea fi mereu conectat cu muzica Italo Disco, oriunde v-ați afla.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră Italo Disco.

Vă promitem că vom continua să vă oferim cea mai bună selecție de muzică Italo Disco și vom căuta mereu să vă aducem cele mai noi și interesante melodii și evenimente.

Pășiți în lumea fascinantă a muzicii Italo Disco cu Radio Damici!

 

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%