Mesajul tău vocal

Background

Mesajul tău vocal – Trimite și împărtășește-ți vocea la Radio Damici

Dorim să te ajutăm să trimiți mesajul tău vocal cu dedicatia sau cererea ta către Radio Damici. Suntem încântați să-ți oferim o oportunitate unică de a te auzi în emisiunea noastră. Duminica, între 18:00 și 20:00, vei putea să-ți faci auzită vocea și să împărtășești mesajul tău special cu ascultătorii noștri.

Pentru a trimite mesajul tău vocal, folosește widget-ul nostru de mesagerie vocală gratuită oferit de SpeakPipe. Este ușor de utilizat! Verifică setările microfonului dispozitivului tău înainte de a începe. Apasă pe butonul de înregistrare vocală și rostește dedicația sau cererea ta în microfon. Asigură-te că îți menționezi numele și orice detalii relevante în mesajul vocal pentru a ne ajuta să-l identificăm și să-l includem în emisiunea noastră de duminică.

Mesajul tău înregistrat poate fi trimis către noi direct prin intermediul platformei SpeakPipe. Echipa noastră va depune toate eforturile pentru a-l include în emisiunea noastră și pentru a-ți oferi momentul tău special în fața ascultătorilor noștri.

Apreciem participarea ta și sprijinul acordat! Ne bucurăm să primim mesajele tale vocale și să împărtășim emoția și vocea ta în rândul comunității noastre. Trimite-ne mesajul tău și fii parte din experiența noastră radio unică.

Ambele echipa Radio Damici și ascultătorii noștri așteaptă cu nerăbdare să te audă!

 

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%