Italo Disco

1 Result / Page 1 of 1

Background

Italo Disco Chart – Votează piesele tale preferate!

Italo Disco chart este un clasament al celor mai populare piese Italo Disco din momentul de față. Radio Damici, un post de radio online, a lansat propria versiune de chart și îi invită pe toți să voteze pentru piesele preferate. Poți vota o dată pe săptămână și poți contribui la modelarea direcției chart-ului și la promovarea acestui gen muzical minunat.

Italo Disco este un gen de muzică electronică de dans care a apărut în Italia la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. A devenit rapid popular în întreaga Europă, Asia și America de Sud, și este o subcultură iubită în multe părți ale lumii.

Votând, poți fi sigur că piesele tale favorite vor primi mai multă atenție și recunoaștere. În plus, ai șansa de a asculta piesa ta preferată la radio și poți contribui la promovarea acestui gen muzical. Haideți să dăm un boost acestui gen muzical și să ne distram în același timp!

Cum poți vota ?

  1. Accesează site-ul Radio Damici
  2. Selectează piesa ta preferată din listă
  3. Apasă butonul “Votează”

Este atât de simplu să votezi pentru piesa ta preferată! Poți vota o dată pe săptămână și îți poți aduce contribuția la modelarea clasamentului. În plus, îți poți susține artiștii preferați și poți fi la curent cu cele mai noi și mai populare piese Italo Disco.

De ce să votezi?

Votând, poți fi sigur că piesele tale preferate vor primi mai multă atenție și recunoaștere. Acest gen muzical minunat a fost iubit de mulți ani și continuă să atragă un public devotat și pasionat. Contribuind la  chart, poți fi parte din această comunitate și poți promova și tu acest gen muzical în rândul prietenilor.

Așadar, haideți să votăm pentru cele mai tari piese Italo Disco și să dăm un boost acestei subculturi muzicale minunate!

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%