80' Freestyle

80’s Freestyle Night

Background
share close
Miercuri 22:00 23:59
Joi 00:00 06:30

 

80s Freestyle Night: Ascultă muzică Freestyle din anii ’80 și călătorește în timp la Radio Damici

 

Bucură-te de o călătorie muzicală plină de nostalgie în anii ’80 cu “80s Freestyle Night” la Radio Damici. În fiecare miercuri noapte, începând cu ora 23:00, te invităm să te răsfeți cu cele mai bune hituri Freestyle ale deceniului. Acest playlist special dedicat muzicii Freestyle te conectează direct la ritmurile captivante care au dominat acea perioadă.

Vei descoperi artiști legendari precum Lisa Lisa & Cult Jam, Stevie B, Shannon, Exposé, Debbie Deb și mulți alții. Fiecare piesă redată îți aduce aminte de petrecerile pline de energie și de vibe-ul unic al anilor ’80.

 

Lasă-te transportat înapoi în timp, într-o epocă în care muzica Freestyle a capturat inimile ascultătorilor. De la beat-uri pulsante până la voci puternice și melodii memorabile, “80s Freestyle Night” creează o atmosferă autentică.

Indiferent dacă ești un pasionat al muzicii  Freestyle sau vrei să descoperi sunetele distincte ale anilor ’80, acest show este perfect pentru tine. Te invităm să ne însoțești în fiecare miercuri noapte, la Radio Damici, pentru a te bucura de “80s Freestyle Night”. Pregătește-te asculti cele mai tari ritmuri din anii ’80 și să te lași purtat de amintiri pline de magie și nostalgie.

Vino și trăiește emoția muzicii  din anii ’80 la la Radio Damici. Îți garantăm o experiență unică.

Program


80’s Freestyle Night crew

Rate it
Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%