Recent Posts

Italo Disco Festival 20 MAI 2023

today24 September 2019 124 1

Background
share close

🔴 Italo Disco Festival 🔴

Acest Italo Disco Festival este organizat de King & Fashion Team Mexico şi Santiago Prado Italo.

Cel mai important festival din istoria Italo Disco!

Festivalul va avea loc în Italia, la Valenza, Alessandria, Piemonte, pe data de 20 mai 2023, la ora 20:00 UTC+02.

“Dragostea, pasiunea și fericirea sunt cuvinte care descriu perfect ce înseamnă Italo Disco pentru noi. Din această cauză, vom desfășura acest mare festival pentru a onora protagoniștii: Legendele Italo. Vor fi prezenți scriitori, producători, muzicieni, cântărețil, casele de discuri, DJ și multor alții . Nu doar legendele Italo Disco vor fi prezente la acesta sarbatoare, ci și toți cei care au cântat, au produs sau au adus doar o scurtă contribuție la gen, întrucât toți au făcut parte din îndrăgitul nostru gen numit Italo Disco.

Va fi o zi în care vom putea să stăm și să interacționăm cu idolii și legendele noastre, unde vom găsi prelegeri susținute de propriile legende, ne vor povesti anecdote, felul în care au trăit deceniul 80, povești inedite și mult mai mult. O noapte care va deveni cu siguranță unică și irepetabilă pentru fanii și iubitorii Italo Disco din întreaga lume.

Un eveniment pentru a interacționa cu idolii noștri. Vor fi schimburi de viniluri și o seară dedicată noii generații de Italo Disco, noi producții și noi talente. O zi dedicată Italo Disco-ului anilor ’80 și rădăcinilor sale.

 

 

 

 

Written by: damici

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%