Recent Posts

SoftWave – things we’ve done

today15 October 2023 7

Background
share close

SoftWave  things we’ve done – album nou

Data de lansare:

SoftWave – things we’ve done

Vineri, 13 octombrie 2023 (versiune digitală)
Vineri, 20 octombrie 2023 (CD)
*Vinilul va fi anunțat ulterior pentru 2024

Despre albumul “things we’ve done”

SoftWave - things we've done
SoftWave – things we’ve done

 

“things we’ve done” reprezintă o călătorie muzicală în lumea plină de dualități, sub semnătura synth-pop caracteristică a SoftWave. Albumul continuă să demonstreze abilitatea lor de a crea muzică care vorbește sufletului și creează un impact durabil asupra ascultătorilor. Fiecare piesă oferă o perspectivă unică asupra diferitelor aspecte ale vieții. De exemplu, piesa “Never Gonna Let You Down” celebrează legătura de nezdruncinat a prieteniei, în timp ce “Taking Life For Granted” aduce în prim-plan aprecierea și empatia. “things we’ve done” explorează o gamă largă de emoții umane, relații și probleme sociale. Cu versuri emoționante și melodii synth fermecătoare, albumul promite să inspire și să miște ascultătorii.

1. Never Gonna Let You Down – 04:08
2. Taking Life For Granted – 04:06
3. Supernova – 03:45
4. I’ll Be Your Safe – 03:22
5. Wake Up – 03:16
6. Thank You For Breaking My Heart – 03:22
7. Through Open Eyes – 03:48
8. Don’t Bully Me Again – 03:44
9. The Deepest Love – 03:27
10. This World – 03:45

Despre SoftWave

SoftWave este un duo de synth-pop de marcă, cunoscut pentru sunetul lor distinctiv și versurile evocatoare. Cu membrii Catrine Christensen și Jerry Olsen, duo-ul a obținut recunoaștere internațională și are o bază dedicată de fani. SoftWave continuă să inoveze în genul synth-pop. Cu o carieră plină de succese și colaborări notabile, SoftWave rămâne în avangarda muzicii electronice.

Puncte culminante din trecut și viitor

După lansarea albumului de debut “Game On,” SoftWave au fost aleși personal de către OMD (UK) pentru a porni în turneul “Souvenir,” cu bilete epuizate în Scandinavia. Remixul lor pentru albumul lui Andy Bell de la Erasure, “Club Torsten,” a ajuns în UK OFFICIAL CHARTS alături de artiști renumiți precum Vince Clark și Bronski Beat. Recent, au lansat un remix pentru hitul lui Cicero din acum 30 de ani, “Love is Everywhere,” produs de Pet Shop Boys, și au pregătit cinci remixuri comandate pentru același hit. Cu o continuă inovație și recunoaștere pe scena synth-pop, SoftWave promite să continue să inspire ascultătorii din întreaga lume și să aducă muzica lor captivantă la noi înălțimi.

Albumul este disponibil aici: Bandcamp

Written by: damici

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%