Show

80’s Love Songs

Background
share close
Vineri 22:00 23:59
Sambata 00:00 06:00
love songs

80’s Love Songs

În fiecare Vineri noapte, de la 22:00, vino alaturi de noi si asculta cele mai frumoase melodii ale anilor ’80 în cadrul emisiunii “80’s Love Songs”. Această selecție muzicală aduce în fața ta un amalgam de hituri romantice și melodii pop, toate din epoca de aur a muzicii.

80's Love Songs

Acest playlist al anilor ’80 este perfect pentru o seară liniștită și romantică.  Vei găsi tot ceea ce îți dorești în această colecție muzicală unică si nostalgica

Cu “80’s Love Songs”, călătorim în timp să simtim magia și farmecul melodiilor care au dominat deceniul anilor ’80. Veți avea ocazia de a asculta și aprecia muzica unor artiști de top precum: Alison Moyet, Bananarama, Billy Idol, Blondie, Bruce Springsteen, Chicago, Cliff Richard, David Bowie, Depeche Mode, Dire Straits, Dolly Parton, Donna Summer, Eagles, Elton John, Eurythmics, Foreigner, Jon Secada, Kim Wilde, Lionel Richie, Madonna, Michael Jackson, Paul Young, Phil Collins, Richard Marx, Simply Red și Tina Turner.

Nu rata ocazia de a te bucura de această experiență muzicală în fiecare Vineri noapte. Te îndemnăm să te pregătești pentru o călătorie muzicală captivantă în care vei putea reînvia amintiri frumoase din trecut. Asigură-te că faci parte din această experiență unică și că nu ratezi nicio secundă din acest spectacol muzical de neuitat.

Pentru mai multe informații despre programul nostru și orarul emisiunilor, te invităm să accesezi pagina noastră dedicată Program. Vino în fiecare Vineri seară si asculta cele mai frumoase piese din anii ’80 în cadrul emisiunii “80’s Love Songs”.


80’s Love Songs crew

Rate it
Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%