Show

New tracks in playlist

By Dan Damici

Background
share close
Marti 14:00 19:30

Nou în Playlist: Italo Disco Classics și New Generation la Radio Damici

Bun venit la Radio Damici, locul unde muzica se reinventează în fiecare zi! Suntem mândri să vă prezentăm emisiunea noastră specială: “Nou în Playlist: Italo Disco Classics și New Generation la Radio Damici”. Ești pregătit să fii surprins și captivat de noutățile muzicale din genurile Italo Disco Classics și New GenerationItalo Disco New Playlist Radio Damici

In fiecare miercuri, de la ora 14:00, ne ocupăm de actualizarea playlist-ului nostru cu cele mai recente piese. De la sunetele  nostalgice ale Italo Disco Classics la ritmurile inovatoare ale New Generation, vei avea parte de o călătorie muzicală unică.

Asculta si vei descoperi melodii noi care au fost adăugate în playlist-ul nostru, îmbinând tradiția Italo Disco cu sunetele contemporane. Vei fi printre primii care vor avea ocazia să asculte aceste piese în premieră la Radio Damici.

Emisiunea noastră este dedicată pasionaților de muzică, atât celor care își amintesc de era 80’s Classics, cât și celor care sunt în căutarea unor noi experiențe muzicale . Vrem să fim mereu în pas cu ultimele tendințe și să îți oferim un playlist care să te surprindă și să te satisfacă.

Așadar, nu rata emisiunea “Nou în Playlist: Italo Disco Classics și New Generation la Radio Damici”, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 14:00. Fii printre primii care descoperă și se bucură de cele mai noi și captivante piese din aceste genuri muzicale remarcabile.

Lasă-te purtat de ritmurile muzicii la Radio Damici, unde muzica veche și muzica nouă se împletesc într-un mod spectaculos. Vino și descoperă playlist-ul nostru proaspăt și surprinzător, creat special pentru a aduce bucurie și pasiune în viața ta muzicală!

“Îmbată-te cu ritmurile Italo!”


New tracks in playlist crew

New tracks in playlist events


Sorry, there is nothing for the moment.

Rate it
Radio Italo Disco logo

Meniu

radio-damici.ro fuctioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

Copyright © 2023 Radio-Damici.ro. All rights reserved.

0%