Recent Posts

Sustine Radio Damici

today13 October 2019 84

Background
share close

Sustine Radio Damici! – Sprijină muzica italo-disco de calitate

Susține Radio Damici pentru o experiență muzicală italo-disco extraordinară

Radio Damici te invită să devii susținătorul nostru și să ne ajuți să aducem muzica italo-disco în inimile ascultătorilor noștri, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună calitate a muzicii italo-disco și să vă încântăm cu o selecție diversă de melodii care vor aduce bucurie și energie în viața voastră.

Sprijină Radio Damici și susține pasiunea pentru muzica italo-disco

Maintența unui post de radio implică costuri semnificative, iar pentru a menține nivelul nostru înalt de calitate, avem nevoie de sprijinul tău. Echipamentele specializate, licențele muzicale și cheltuielile operaționale necesare pentru a asigura funcționarea postului nostru sunt resurse valoroase. Prin urmare, suntem în căutarea donațiilor și sponsorizărilor care să ne permită să continuăm să oferim muzică italo-disco autentică și de calitate.

Contribuie și fă parte din comunitatea pasionaților de muzica italo-disco

Dacă îți place muzica italo-disco și dorești să sprijini Radio Damici, te invităm să faci o donație astăzi. Prin contribuția ta, vei deveni parte a comunității noastre pasionate și vei contribui la menținerea vieții muzicii italo-disco. Împreună, putem păstra acest gen muzical vibrant și să-l transmitem și generațiilor viitoare.

Îți mulțumim pentru sprijinul acordat!

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul tău și pentru că alegi să faci parte din Radio Damici. Fiecare donație aduce o schimbare semnificativă în activitatea noastră și ne motivează să continuăm să oferim cea mai bună muzică italo-disco. Prin susținerea ta, ne ajuti să aducem bucurie și distracție în viața ascultătorilor noștri. Sustine Radio Damici și ajută-ne să răspândim magia muzicii italo-disco în lume!

 


Donatia se poate face si prin transfer bancar. Pentru efectuarea donatiei trimiteti  e-mail  la radio.damici@yahoo.com pentru obtinerea numarului de cont.

Multumim ca ascultati Radio Damici!!!!

Prieteni care au donat:

Loredana V. –  2 euro

Gabriel V. –  1 euro

George S.  –  3 euro

Vlad D.    –     5 euro

Written by: damici

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Radio Italo Disco

© 2023 Radio Damici. All rights reserved
Design by Radio Damici.

Radio Damici functioneaza sub conditiile exprese ale U.P.F.R., Credidam si UCMR-ADA

 

0%